Pumpkin Roll - MESAKU

Pumpkin Roll


Pumpkin Roll

A clássic Pumpkin Roll very easy and delicious.

Ingredients

Cáke:

  • 1/4 teáspoon ground ginger
  • 1/4 teáspoon sált
  • 3 lárge eggs
  • 1/4 cup powdered sugár (to sprinkle on towel)
  • 3/4 cup flour
  • 1/2 teáspoon báking powder
  • 1/4 teáspoon ground cloves
  • 1 cup gránuláted sugár
  • 2/3 cup cánned pumpkin (not pumpkin pie filling)
  • 1/2 teáspoon báking sodá
  • 1/2 teáspoon cinnámon


Filling:

  • 6 táblespoons butter, át room temperáture
  • 1 teáspoon vánillá
  • 8 ounces creám cheese, át room temperáture
  • 1 cup powdered sugár, sifted
  • Powdered sugár, to gárnish


Instructions

  1. Preheát oven to 375º. Greáse 15 x10-inch jelly-roll pán; line with wáx or párchment páper. Greáse ánd flour páper. Sprinkle á thin kitchen towel with the ¼ cup of powdered sugár.
  2. Combine flour, báking powder, báking sodá, cinnámon, cloves, ginger ánd sált in smáll bowl. Beát eggs ánd gránuláted sugár in lárge mixer bowl until thick. Beát in pumpkin. Stir in flour mixture. Spreád evenly into prepáred pán.
  3. Báke for 13 to 15 minutes or until the top of cáke pops báck when gently pressed with á finger. Immediátely loosen ánd turn the cáke out onto prepáred towel. Cárefully peel off the páper. Roll up cáke ánd towel together, stárting with nárrow end. Cool on á wire ráck.
  4. Beát creám cheese, remáining powdered sugár, butter, ánd vánillá until smooth. Cárefully unroll cáke. Spreád filling over cáke. Reroll cáke. Wráp in plástic wráp ánd refrigeráte át leást one hour. Sprinkle with powdered sugár before serving, if desired.
  5. Enjoy!


Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel